Boilers en geisers Purmerend

Boilers en geisers verwarmen het water in uw woning. Deze toestellen hebben dus een belangrijke functie, en het is daarom noodzakelijk dat ze optimaal werken. Is dat niet het geval, en moet er een reparatie plaatsvinden? Of wilt u een nieuwe boiler aansluiten? In de regio Purmerend is Warmte Diensten de aanwezen expert om u te helpen. Onze ervaren CV monteurs hebben op al uw vragen een antwoord, en streven altijd naar snelle en zorgvuldige service.

Installatie in Purmerend

Wilt u een geiser aansluiten? Of is het tijd voor een nieuwe boiler en wilt u het huidige exemplaar vervangen? Voor de installatie van boilers en geisers kunt u altijd op ons rekenen. Vindt u het lastig om een keuze voor een nieuw toestel te maken? Dan denken wij met plezier met u mee. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Reparatie van boilers en geisers

Werkt uw geiser of boiler niet naar behoren? Uw boiler lekt, bijvoorbeeld? Haal er dan snel een professional bij, om grote schade en hoge reparatiekosten te voorkomen. Maak daarvoor gerust gebruik van onze 24-uurs spoedservice, dan kunt u rekenen op een snelle oplossing. Maar niet alleen voor reparatie kunt u bij ons terecht. Heeft uw boiler of geiser onderhoud nodig? Wilt u uw geiser schoonmaken of de boiler laten afstellen? Schakel ook dan ons in. We helpen u in Purmerend en omstreken met plezier! U kunt ons bereiken op 023 - 205 33 00 of het contactformulier invullen.