CV ketel vervangen Purmerend

Een goed onderhouden CV ketel kan heel wat jaren mee, gemiddeld een jaar of vijftien. Daarna moet de CV ketel vervangen worden. Het toestel zal dan sneller mankementen vertonen, is verouderd en werkt niet meer energiezuinig.

Een nieuwe cv ketel is een investering waar goed over moet worden nagedacht. Gelukkig kunt u in de regio Purmerend hiervoor bij Warmte Diensten terecht. Niet alleen denken onze CV monteurs met u mee; ze kunnen ook de plaatsing van de ketel voor u regelen. We zetten onze ervaring met plezier voor u in. Bel 023 - 205 33 00 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Nieuwe ketels van kwaliteit

Er is tegenwoordig veel keuze op het gebied van CV installaties. Eén ding is zeker: bij ons kiest u altijd voor kwaliteit. We zijn dealer van de volgende merken ketels:

  • ATAG
  • Nefit
  • Remeha
  • Vaillant

Moet niet uw CV ketel vervangen worden, maar heeft u een nieuwe radiator of CV leiding nodig? Of gaat het om een expansievat? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Neem contact op om meer te horen over de mogelijkheden!

We vertellen u graag meer

Wilt u uw CV ketel vervangen, maar kunt u hierbij wel wat deskundig advies gebruiken? Heeft u al een bepaald type op het oog, maar zoekt u nog een vakman die het voor u kan plaatsen? Of wilt u meer weten over onze werkzaamheden en service? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer! Bel ons op het nummer 023 - 205 33 00, of vul het online contactformulier in. In Purmerend en omstreken zijn we u graag van dienst!