Nefit ketel storing Purmerend

Is uw ketel opeens uitgevallen en kampt u met een Nefit storing? Dat komt nooit op een gelegen moment. Gelukkig kunt u de overlast vaak snel verhelpen door het toestel te resetten. Ook het bijvullen van het water is vaak effectief. Biedt dit geen oplossing? Dan kunt u er het best een vakman bijhalen. In de regio Purmerend staat Warmte Diensten altijd voor u klaar.

Bel ons 24/7 bij een Nefit ketel storing

Aarzel niet of u wel contact met ons kunt opnemen wanneer u een Nefit storing heeft. U kunt ons namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken voor spoedgevallen! Wanneer u ons belt op het nummer 023 - 205 33 00 komen we zo gauw we kunnen naar u toe. Zo weet u zeker dat de hinder zo kort mogelijk duurt.

Meer dan eerste hulp bij een Nefit storing

Niet alleen wanneer u met een CV storing aan uw Nefit ketel kampt, kunt u bij ons terecht. Vermoedt u dat er ergens in uw CV installatie een lek zit? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Of wilt u uw Nefit ketel laten onderhouden en optimaal laten afstellen? Doe dan tevens een beroep op ons. Als allround CV monteur kunt u in Purmerend en omstreken altijd op ons rekenen!