Radiatoren Purmerend

Wilt u radiatorleidingen verplaatsen, een nieuwe radiator aansluiten of is de radiator kapot? Schakel dan de hulp in van Warmte Diensten. In de regio Purmerend zijn wij u graag van dienst. Bel 023 - 205 33 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Voordat wij een nieuwe radiator plaatsen, inspecteren we eerst uw woning voor de meest ideale plaatsing. Niet alleen de binnenruimtes nemen we mee, maar, indien aanwezig, ook de kruipruimte. Op die manier kunnen we inventariseren hoe we de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren om uw radiator aan te sluiten. Op zoek naar een specifieke radiator? Wij bieden radiatoren in diverse maten en modellen. Als ervaren verwarmingsmonteur informeren we u graag over de mogelijkheden.

Kapotte radiatoren repareren Purmerend

De radiator wordt niet warm? Of uw verwarming tikt? Soms kunt u problemen met uw radiator zelf verhelpen. U kunt de verwarming bijvoorbeeld ontluchten door met een speciaal sleuteltje het kraantje op uw radiator te openen. Als de lucht ontsnapt, is er weer ruimte voor de toevoer van water.

Mocht dit het probleem niet zijn, controleer dan uw CV installatie. Start de ketel opnieuw op en kijk of er voldoende water aanwezig is. Dit kunt u zien aan de drukmeter, die moet ongeveer op 1,5 tot 2 bar staan. Verhelpt ook dit de overlast niet? Wacht dan niet langer en schakel de expertise in van één van onze professionals. Wij gaan dan de radiatoren repareren. Als specialist in verwarming staat Warmte Diensten in Purmerend en omstreken voor u paraat!