Remeha storing in Purmerend

Werkt uw ketel opeens niet meer? U zit in een koud huis of kunt geen warme douche meer nemen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een Remeha storing. Zoals u misschien weet, kan resetten in zo’n situatie vaak helpen. Is dat niet het geval? Roep dan de hulp van een specialist in. Hiervoor kunt u in de regio Purmerend een beroep doen op Warmte Diensten. We zetten onze meer dan 35 jaar ervaring graag voor u in!

Hulp bij elk type ketel

Of u nu met een Remeha Avanta storing kampt of dat u problemen ervaart met een ketel uit de Tzerra-serie: wij kunnen u helpen. Als Remeha dealer zijn we namelijk bijzonder goed op de hoogte hoe de toestellen in elkaar zitten en hoe mankementen verholpen kunnen worden. Ook als u met een lekkage te maken heeft, kunnen we u van dienst zijn. Van installatie tot onderhoud tot reparatie: bij uw allround monteur zit u altijd goed.

Bel voor snel CV herstel

In spoedgevallen kunt u ons dag en nacht bereiken. Hiervoor kunt u het best bellen naar het nummer 023 - 205 33 00. Na uw telefoontje komen we dan zo vlug mogelijk bij u langs om de Remeha storing op te lossen. We inspecteren de situatie en gaan meteen aan de slag om voor reparatie te zorgen. Als wij uw woning weer verlaten, loopt uw ketel weer als een zonnetje! In Purmerend en omstreken kunt u bij een Remeha ketel storing 24/7 op ons rekenen.