CV onderhoud Purmerend

Het belang van regelmatig cv onderhoud mag niet worden onderschat. Het zorgt ervoor dat je centrale verwarming in optimale staat blijft verkeren, en eventuele mankementen op tijd worden gevonden. Daarnaast wordt je ketel bij zo’n cv inspectie altijd opnieuw afgesteld, zodat je zo energiezuinig mogelijk stookt. Benieuwd wat de voordelen voor jouw zijn? In Purmerend en omgeving informeert Warmte Diensten je met plezier. Onze ervaren medewerkers helpen je graag met CV onderhoud!

Eenmalig of structureel CV ketel onderhoud

Bij ons als cv specialist kun je altijd een afspraak maken om eenmalig je cv te laten inspecteren. Ook sluit je eenvoudig een onderhoudscontract af om regelmatig een vakman naar je centrale verwarming te laten kijken. Met deze service zorg je er voor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Met name in de winter worden er veel storingen gemeld, zoals bevroren leidingen of oude ketels die het begeven. Als je gebruikmaakt van deze dienst, komt één van onze monteurs periodiek de cv ketel controleren. Van tevoren bellen we je voor het maken van een afspraak. Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van CV onderhoud in de regio Purmerend? Neem dan contact met ons op; we vertellen je er graag meer over! Bel naar 023 - 205 33 00 of maak gebruik van het contactformulier.