Daalderop storing in Purmerend

Een CV ketel is een toestel dat u veel gemak bezorgt. Het zorgt voor warm water en een behaaglijk huis. Wanneer het apparaat onverhoopt niet meer werkt, zorgt dat meteen voor heel wat overlast. Een Daalderop storing moet zo vlug mogelijk worden verholpen. In Purmerend en omgeving kunt u daarvoor altijd terecht bij de vakmannen van Warmte Diensten. Met onze snelle service bent u spoedig van de problemen verlost.

Verhelp de Daalderop storing zelf

In sommige gevallen kunt u er zelf voor zorgen dat de ketel weer naar behoren werkt. Door het apparaat te resetten keert het toestel terug naar de fabrieksinstellingen, waardoor het vaak weer goed zal werken. Is dat niet het geval? Controleer dan of de waterstand nog wel goed is. Als u hierbij ook niets kunt uitrichten, is het tijd om er een specialist naar te kijken.

24/7 hulp bij een Daalderop ketel storing

Voor snelle hulp bij een Itho Daalderop storing kunt u altijd op ons rekenen. In dringende situaties kunt u ons namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Nadat u ons hebt gebeld op het nummer 023 - 205 33 00 komen we zo vlug we kunnen naar u toe. We inspecteren de ketel en verhelpen de problemen. In de regio Purmerend kunt u dag en nacht bij ons aankloppen!