Intergas ketel storing Purmerend

Heeft u zich voorgenomen om weer eens uitgebreid in bad te gaan, wordt het water maar niet warm. Of u wilt de hele avond warm op de bank uw favoriete serie kijken, maar hoe hoog u de thermostaat ook zet, het blijft koud in de woonkamer. Waarschijnlijk heeft u dan te maken met een Intergas ketel storing.

Reset de CV ketel

Problemen met uw centrale verwarming komen nooit gelegen en veroorzaken meteen veel hinder. Soms is de overlast gelukkig eenvoudig te verhelpen. Door het toestel te resetten keert het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen en zal het vaak weer werken zoals het hoort. Is dat niet het geval? Schakel dan een professional in wanneer u met een Intergas storing kampt. U kunt in de regio Purmerend altijd terecht bij Warmte Diensten. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de problemen vlug voorbij zijn!

Dag en nacht hulp

Een Intergas ketel storing moet vlug worden hersteld, zodat de hinder zo beperkt mogelijk blijft. Daarom kunt u bij ons dag en nacht terecht. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bellen op het nummer 023 - 205 33 00. Na uw telefoontje komen we zo snel we kunnen bij u langs om de overlast te verhelpen. Bij Intergas CV ketel problemen staan we in Purmerend en omstreken altijd voor u klaar!